Pacific Rim

 
Sci-fi film som är gjord av skräckmästaren Guillermo del Toro som tidigare gjort grymt bra filmer som Pans Labyrint, Barnhemmet och MAMA. Nu är det ganska långt ifrån skräckgenren och istället öser Guillermo på med sin galna fantasi. Hulken, godzilla eller transformers är ingenting, här är det världskrig mellan giganterna Kaijus och Jaegers. 
Oj va jag trodde att det skulle bli föööör mycket och precis så blev det. För mycket av allt men filmen håller ihop det på ett riktigt bra sätt. Action från första stund och en hel del komedi-inslag gör att det känns som man sitter i en riktigt bra variant av simulatorn på Liseberg. Snyggt gjort!!!! (å snygg huvudroll, haha)
Huvudrollen spelas av Sons of anarchy skådisen Charlie Hunnam
 
 
Betyg:
 
8 av 10st glada minions!
 
 
FLER BRA och DÅLIGA FILMTIPS
 Råberts filmtips
 
1 Kicki:

skriven

Hej,

Om du gillar filmer som Guillermo del Toro har gjort, kan jag rekommendera tre böcker som han har skrivit ihop med Chuck Hogan:
1. Släktet
2. Förgörelsen
3. Evig natt

Detta är en triologi om en pandemi som börjar i NYC, samt rätt stort inslag av vampyrer. Kanske låter lite märkligt, men första boken kunde jag inte släppa ur mina händer, utan sträckläste, och det är likadant med andra boken.
Böckerna är oerhört välskrivna och har en bra story.


Svar: Ska genast kolla upp detta! TACK!!
Råbert

Kommentera här: