OOOoooohhh vilken smärta!!!!

Jag har nog aldrig känt mig äldre än idag. Efter en skön nattsömn så var det dags att stiga upp och ta tag i dagen. Med full energi stormar jag in i duschen och med samma energi stormar jag ut. Kanske mig lite stressad eftersom jag legat och njutit lite väl länge i sängen. Dags att torka av mig lite och får då för mig att slänga bak badlakanet på ryggen med ett stadigt grepp om var sida av lakanet och sedan gnugga på, över hela ryggen med en rasande fart (många kanske känner igen sättet att torka av sig från när ni var runt 14, haha). 26år visade sig vara en alldeles för hög ålder för just denna metod. Det knäckte till bakom skuldran och så va det kört. VILKEN SMÄRTA!!! OOOohohhhhhh, MY GOD! Försöker slänga mig på ryggstödet på soffan och bända med ryggen men inget hjälpte. Sökte mig ut till köket för att få fatt i värktabletterna, böjde mig ner efter Ipren och där nere blev jag kvar. Smärtan var så stark så det fanns inte en chans att resa sig, ahahah! VILKEN SYN!
Efter mycke möda så tar jag mig upp och kämpade, alltså KÄMPADE på mig kläderna. Ner till bilen och tvingades köra bilen med en arm........
Att jag kom fram till jobbet i morse är mig en gåta, OOOoooohhh vilken smärta. Det var ett trevligt bemötande av mina arbetskamrater, vi började med att vika oss av skratt när jag beskrev min morgon.
The massage expert Johanna tog hand om mig på bästa sätt när jag satte mig på min plats, TUSEN TACK!!
Nu är arbetsdagen över och 4st ipren senare så känner jag mig stolt att jag fixat dagen på jobbet trots konstant smärta, svettningar och yrsel. Smärtan är fortfarande kvar men har avtagit en aning. Ber er alla, skänk en bön till mig ikväll om att jag kan vakna upp i morgon och känna att smärtan är som bortblåst och då få känna mig som en ungdom igen. HALLÅ MITT ÅLDRANDE, jag är 26år INTE 86år!!!!!
HAHaha;)

Brigitta Falk, hahahaha!!!

Detta är ju för roligt!
Toppnyhet i USA just nu. Underbart när den stora Amerikanska tvkanalen NBC namnger Ebba von Sydow som Brigitta Falk!!! HAHAHA, KUL!

Hur ska det gå?"Det går inte så bra för Whitney Houston på hennes turné. Under söndagens konsert ville inte rösten lyda souldivan och hundratals fans lämande arenan.

Spelningen på O2 Arena i London på söndagen visade ännu en gång upp en Whitney Houston som inte kunde få ordning på sin röst. Sångerskan, som lidit av luftvägsinfektion och tvingats ställa in flera spelningar i Europa, sjöng ofta falskt rapporterar The Sun. Många fans gick redan efter 20 minuters konsert.

De som stannade kvar fick se Whitney behöva tre försök för att komma igenom sin megahit ”I will always love you”."

Börjar med all rätt bli ganska orolig för sommarens konsert som jag och Jim ska åka på. Det ser ju rätt risigt ut för tillfället....

(bild och text från aftonbladet.se)