Top Model Scandic;)

Några av bilderna då vi ställde upp för en liten photoshoot på Scandic Plaza Borås invigning!

                        

"Ursäkta mig om du inte förstår mig......

"Ursäkta mig om du inte förstår mig......jag har nämligen varit på semester under lång tid i mitt hemland Polen. Därför pratar jag lite konstigt!"

-Dr. Omöjlig att förstå 

Som ni kunde läsa här igår så var jag hos nevrologen för en undersökning.........
Har bestämt mig för att ringa tillbaka till avdelningen idag för att få en förklaring på va läkaren egentligen menade?! Att en läkare som saknar kunskap att formulera sig och med en bristande pedagogik ändå ska försöka förklara för en orolig patient att denne kan gå hem och vara ännu mer orolig känns inte alls bra. Det är som sagt några frågetecken som hänger i luften som jag vill så besvarade idag. I vilket fall så ska jag på återbesök om några veckor, håll era tummar att det besöket går som jag har planerat:) 

I väntan på Dr. Senast.....

Då va jag på plats på SÄS för ett besök hos nevrologen. Tack för iPhone ett tillfälle som detta då det känns som en evig väntan. Varför ska alltid läkarna komma sent? Policy? Sitter placerad i väntrummet och SJÄLVKLART sitter alla och glor, slår ju aldrig fel när det gäller väntrum! Va går i deras tankar?! Den som ser sjukast ut vinner kanske? Önska mig lycka till så sitter jag här å glor tillbaka en evighet till;)