Långt före sår och bandage...

Lite bilder som jag missat att visa. De är från en rundtur på ön som jag och älsklingen gjorde för ca. en vecka sedan. Lååångt före sår och bandage;)
Min absoluta favorit från det Thailänska köket!!!!
Thaisallad men grönsaker, glasnudlar och fläskfärs...helt underbar!!!

Nu vänder det:)

Det blev en mysig kväll igår, vi var uppe i byn och köpte senaste Twilight filmen för en filmkväll i sängen. Jag har inte blivit så fascinerad av de tidigare filmerna. Framför allt inte över den andra som jag tyckte var riktigt tråkig. Men denna tredje var riktigt, riktigt bra!!!!!
När vi vaknade i morse så var de första orden till varandra, "sååå bra jag sovit inatt!!". Det var en skön känsla att haft en natt som vi känt att vi sovit riktigt djupt och var utvilade när vi vaknade.
Upp för frukost och sedan vidare till sjukstugan för en kontroll av mina sår. De har gjort framsteg! Bandaget är borta på såret på knät och armbågen såg mycket bättre ut idag, SKÖNT! Fortfarande är armbågen ganska varig men det är skönt att se framsteg.
Eftersom såren nu är bättre så har vi bestämt att åka tillbaka till Koh Chang i morgon, känns riktigt bra med lite miljöombyte.
Just nu sitter jag kan nästan inte släppa min spännande bok och Richard är glad som ett barn nere i vattnet. ÄNTLIGEN får han bada igen etfer att såret har läkt till sig riktigt bra:)
En ganska nöjd kille, trots bandage på armen;)

Nu händer det inte mycket...

Idag har det i stort sett inte hänt någonting alls. Richards skrapsår ser bättre ut och håller på att läka medans mina sår är lite värre. Det blev ett besök på sjukstuga idag också så att de fick lägga om såren. Just de jag lyckats skaffa mig på armbågen ser ganska slitna ut tyvärr:/ Vi får nu bara hoppas på att det kommer bli bättre snart. Eftersom jag har både bandage och går på penicillin mot infektioner så kan jag varken bada, sola eller dricka någon alkohol. Därför har dagen motvilligt tillbringats på rummet och i "vår" restaurang. Tur att vi har kortlek och en riktigt bra bok att fördriva tiden med.
Såå bra! Helt fast i boken från första rad!

Eftersom jag både har ganska ont och att såren ännu inte ser så bra ut så har vi bestämt oss för att stanna på Samet till den 28:e innan vi reser vidare till Chang för att fira in det nya året. Hjälp mig att hoppas på att morgondagens besök på sjukstugan kommer resultera i ett bättre resultat. Det är jobbigt att sitta 10m från havet och inte kunna närma mig:/
----------------------------
En liten intern julklapp till Gunilla


Your guy ;)