En fredagskväll....

......bör aldrig bli som denna!

Då har snart en hel vecka gått och jag ligger fortfarande kvar i soffan:/ Nu börjar det bli riktigt tråkigt att vara sjuk. Visst är det så att både jag och Richard är lite bättre men inte tillräckligt bra för att göra denna fredagskvällen till något utöver det vanliga.
Så va det nämligen tänkt, vi skulle ner till Jim för en helkväll i Göteborg som skulle avslutas på Scandic Opalen. I morse så va det jag som fick meddela Jim att vi får boka av och det va Richard som fick ringa till Scandic för att boka av vårat rum:(

Jag behöver nog inte säga hur uttråkad jag är just nu.....galen blir ja, galen!!!!!

Herr & Herr:)

Vi har precis kollat det nya programmet Herr & Fru i tv4. Ett rätt värdelöst program men min herre här hemma kom ändå med en ganska rolig kommentar...En av uppgifterna deltagarna skulle göra var att visa upp en skylt på den person som ett visst påstående stämde bäst på....Jag sa att det hade nog varit ganska svårt för oss. Richard svarade då ganska snabbt, "Jag hade visat upp namnet på dig på varenda påstående, då hade vi ju vunnit." Jag undrar då varför och svaret kom lika snabbt, "AAaa, men du är ju så jävla självgod. Så för att vinna tävlingen så hade det varit bäst, haha". 

HAHAhaha! Jag tycker ändå att vi är två rätt självgoda individer som lever tillsammans men där kom det tydligt att vi inte ens tänker samma i den frågan, ahahah!

Puss älskling:)