Sushi var beställd!

Gårdagen blev bättre än förväntat. Bra shopping, ledig och en mysig kväll hos Richard med film och chips. Ska snart iväg mot stan. Försöka hitta mig något bra silvershampo (kan ju inte snylta på andras hela tiden). Efter det, till jobbet för sushi lunch med R och sedan jobb hela kvällen. Kommer bli en bra kväll det är jag säker på;)

"Ledig ledig ledig ledig ledig....."

Efter ett tag så lugnade jag faktiskt ner mig va det gäller Mange. Men kan INTE säga att människan är nått geni direkt.
Hämtade upp Anneli och drog iväg mot Gällstad för lite shopping. På vägen dit så slog det mig att jag kanske ska göra ett försök med att vara ledig idag. Hade varit skönt att inte behöva stressa i provrummen:). Ringde jobbet och det visade sig vara lättare än va jag hade vågat hoppas på. Flyttade min tid till helgen. Det var värt det:)

Vägen till denna håla är ingen fröjd, kändes som en evighetsfärd:/ Väl framme så blev det lite fika.
Hittade skönaste vinterjackan (sovsäck) som ja tyckte skulle passa Anneli alldeles utmärkt. GAPSKRATTADE när jag fick se denna gigantiska jackan. Roligare blev det när Anneli (två äpplen hög) skulle prova. HAhahahah!!!
HAhaha....tänk så go att krypa in i när vinterkylan börjar bita tag!  (kolla in kragen)

Blev besviken efter första rycket. Fick bara med mig ett headset och strumpor:/. Men vidare till nästa och där blev det lite handlat.
Snygga skor!!!!

Nu har jag kommit hem och funderar lite på hur min lediga dag ska fortsätta? En långpromenad i det sköna vädret med lite Mange Schmidt i lurarna kanske??tralla med till den UNDERBARA låten "ledig ledig ledig ledig ledig ledig ledig"...hahaha!

Älskade Mange....

ÅÅÅÅÅÅhhhhh!!!!!
Ärligt talat, hur dålig och enerverande är Mange Schmidt. Det smärtar i mitt musikhjärta att tvingas erkänna att jag tyckte han va rätt bra för nått år sedan. Det var under en kort period, "rapparen" blev ju mer och mer irriterande för varje låt som gjordes!
Hade faktiskt börjat förtränga hans musik tills i dag. Har ätit en god frukost, ska snart åka och hämta Anneli för en liten roadtrip med shopping. Då sätter jag på nyhetsmorgon i tv4. DÄR, DÄÄÄÄR står han, "rappar" hans senaste låt (som måste slå alla rekord av sämsta EVER). Kombinationen av att han är värdelös, låten är ännu sämre och att klockan bara är 08:00 på morgonen gör att bägaren har runnit över för mig eller varför inte säga att nu är det kokta fläsket stegt (kan man väll säga?) hahah. Jag är i alla fall ARG!
Här kommer några fantastiska rim från våran underbara Mange:
"Du svarar inte när ja ringer på din lur 
Brev jag skickar kommer i retur"

"Inget svar när ja skickar mina sms 
Igen bor kvar på din gamla adress"

"det mitt i natten å det ringer på min dörr 
fan, den här skiten har hänt mig förr"

"Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow 
Men det är samma gamla kille med ett härligt flow"
(det där med ett hääärligt flow???hahahaha)

"Girigt folk, jag förbannar dem 
Hos Hin Håle, där hamnar dem (woo)"
(Hos din håle????)

Glöm inte hans senaste MÄSTERVERK som går typ såhär: " Ledig ledig ledig va vill va ledig ledig ledig ledig ledig ledig vill inte göra nått ledig ledig ledig..........."