Taggad!

Ja visst är det häärlig när man blir taggad;). Jag verkar ha gjort ett stort avtryck denna gången i Thailand eftersom jag bli taggad fortfarande titt som tätt. Nu taggad senast igår, ett nytt hääärligt kort på mig med självklart en bucket i handen. Längtar tillbaka, längtar att åka tillbaka och få en HEL semester med min fina Richard. Saknar också dig självklart, Maria (på bilden). Många roliga stunder.....hoppas vi ses nästa gång vi åker, i december. Men hoppas på att festa ihop hos dig i Örebro innan dess;)

Erik Hassle

Ta er tid att kolla dessa klipp, det kommer vara värt varje sekund av erat redan underbara liv;)
Han är verkligen fullkomligt fantastisk!! Ska också ge lite beröm till Ellie Goulding som sjunger med i första klippet, deras cover på Be Mine!. Riktigt bra är det också dom covers som han sjunger lååångt ifrån en studio, coolt! Sista får tala för sig själv.....IMPONERANDE!

En present till mig:)

Oj så trött jag var när jag sista dagen avslutades idag på min utbildning. Tog bilen och åkte ner till Jim det första jag gjorde. Även om jag är trött så dundrar energin när ja kommer ner till brorsan. Dessutom hade han idag en liten överraskning. En födelsedagspresent till lilla mig;). Nu fyller jag ju inte förrän 4:e april men eftersom han ska ut på shoppingrunda genom Asien då så fick jag mig en lite present nu innan. VILKEN PRESENT!!! Har kommit hem nu och det spritter i hela kroppen!!!! Vad är det jag fått som fått mig att gå upp i varv så här mycket, ja det kommer ni få se i ett senare inlägg. Nu måste jag koncentrera mig lite på att utforska allt bra som presenten innehöll. Tack bästa store brorsan:).