Coq au vin på kycklingfilé & trattkantareller

500g kycklingfilé
100 g rimmat fläsk
2st scharlottenlökar
2st vitlöksklyftor
3st morötter
1st purjolök
2st salladslökar
en näve torkade trattkantareller
3dl rödvin
1dl vatten
1st kycklingbujong
1msk mörk soja´
3st lagerblad
några kvistar färsk timjan och rosmarin
salt&peppar

Skär kycklingen i stora bitar och krydda med salt och peppar. Strimla fläsket. Skala och dela lökarna. Bryn kycklingen runt om i smör och lägg över den i en gryta tillsammans med frästa grönsaker. Häll på vin och vatten. Tillsätt buljong, soja, lagerblad och timjan. Låt koka i minst 30 minuter under lock.



Stek under tiden fläsk och lägg i det och trattkantareller i grytan och låt koka med de sista minutrarna.
Servera med kokt potatis.





ÅÅÅÅÅÅååå, det va såå gott!!!

FLER RECEPT, TIPS och INSPIRATION
Råberts mat

Loreen - Euphoria

Frukost: "Banana Split" med keso, bär och pumpakärnor

Till 2personer:
2 bananer
1 burk keso
1 dl bär
2 msk flytande honung
2 msk pumpakärnor

Halvera bananerna på längden och klicka över keson.
Mixa bären med en stavmixer. Ringla bärsåsen över keson.
Toppa med pumpakärnor och honung.









Nyttigt och supergott!!!!

FLER RECEPT, TIPS och INSPIRATION
Råberts mat