Min julafton!

Nu är väskorna packade och jag börjar sakta inse att jag imorgon ska tillbaka till Thailand. Eftersom jag ska vara borta över julafton så fick jag mig en liten julafton på första advent;).
Juldukning
Syrran : "Va faaan håller du på med??!!"


Klappar till mig!


God jul och gott nytt år till er alla;)

Hur gick detta till???

HAhaha!! Frågan har ni nog redan ställt er "Hur gick detta till????", "När bestämde sig Robert att det hade varit en rolig idé att jämföra biceps med Richards familj??".
Jaaaa, jag vet inte! Vi hade en trevlig kväll med mycket vin och plötsligt tyckte jag att det kunde vara kul. HAhahaah! Pinsamt är ju bara förnamnet:)
Resultatet visar att störst biceps hade utan tvekan Torbjörn (jämfört med detta så undrar jag om det ens existerar nån muskel som kallas biceps på mina armar??)

162kr varje sekund, 79gånger!!!!

Som ni såg i det förra inlägget så var jag ganska säker på att det skulle bli mycket att göra dom senaste dagarna. Det blev mycket mer att göra än vad jag fick med på min lista. Även nu har jag bara en liten lucka i tiden så ska fatta mig kort.


Den största händelsen dom senaste dagarna är nog kanske att jag inte har en enda krona kvar på mitt konto!?!?!?!? Restaurang Viva här i stan har nämligen bestämt sig för att dra 162kr varje sekund masssor å åter massor av gånger. Fick reda på detta när jag skulle betala min vaccinspruta och läkaren upplyste mig om att jag inte har några pengar kvar på kontot!! Så istället för att planera och förbereda sig för resan så har jag fått sitta timtal i möten med banken och pratat med olika s.k. ansvariga. Åker som sagt på måndag kl. 12:55 och än så länge är det minus på kontot, men alla mina pengar SKA in på kontot under tiden jag sitter på flyget ner. En riktigt bra tant på banken är riktigt upprörd över bedrägeriet som jag har råkat ut för och ska gå till botten med ärendet och personligen setill så att varenda krona sitter tillbaka på mitt konto på måndag!!!